Alquimia femenina : Monográfico de la Formación Ona de Jade

Un taller obert dins de la Formació de Qi Gong Ona de Jade, per Xènia Rós dissabte 13 de juliol«L’Alquímia femenina cultiva la unió essencial entre el cor i l’úter, el que facilita una experiència profundament amorosa. Quan coneixem i respectem la naturalesa cíclica del nostre ser ens enfortim, flueix la creativitat i la capacitat d’acollir la vida en el sentit més ampli»

Aquest taller està indicat per a dones de totes les edats que vulguin cuidar-se i descobrir la practica dels ous medicina i un ventall de pràctiques de sanació energètica en relació a la sexualitat .

Base del treball

Neteja i sintonització dels òrgans, amb els sons curatiusRetrobar la vitalitat del sòl pelviàRespiració ovàrica: connexió amb l’energia ovàrica i la matriuTreball amb els ous medicinaRegulació del sistema endocrí i massatge dels pitsLa sexualitat i el ventall de sanacióTractarem amb detall els temes que ens despertin interès com poden ser: l’embaràs , la menopausa, els trastorns perineals (incontinència urinària, vaginisme, prolapses…)

Informació pràctica

Preu: 90 eurosHorari: 10 a 14h i 15:30 a 19:00hLloc: Can Camps, Tortellà