opiniones de alumn@s sobre la práctica de qi gong meditación

Me alegro de  compartir con vosotrosunas opiniones de alumnos de qi gong meditación sobre la práctica, los beneficios que sienten.

Como profesora y terapeuta en qi gong meditación, me siento muy agradecida por la paciencia, la conciencia, de todos los que caminan en este descubrimiento de la práctica. 

Si tu también quieres poner tu comentario, no dudes hacerlo. 

Gracias a tod@s, 

Mil Lotus 

C.F : per mi, les classes han sigut moments que m’han ajudat a conectar amb mi i sentir-me més centrada. Tan física com mental i emocionalment he sortit més equilibrada.

Lorenzo : el qi gong me ha ayudado mucho a controlar el nivel de estrés cotidiano y el ansia asociada a el . El qi gong para mi es afrontar la vida y ayuda no solo en los beneficios físicos que puede aportar sino también a los beneficios de la mente. Es una filosofía de vida y unos buenos consejos por el día a día en una sociedad que solo va en sentido contrario a nuestro bienestar. Muchos saludos Véronique y gracias por tu trabajo

Isabel Garcia : Hace un año comencé las practicas de meditación a través del cuerpo y las estaciones del año. No tenía ni idea de donde entraba: un mundo rico de conocimiento, de curación, de consciencia…siempre acompañada por la experiencia bondadosa de Véronique . Estoy muy feliz con esta experiencia, y sin lugar de dudas más completa. Muchas gracias Véronique

M.C. Les meditaciones guiades te porten a fer un viatge cada vegada diferent. Fan que estiguis mes conectat amb tu , que cos i ment estiguin amb més harmonia .

 

Susanna Nicoletti: fa més d’un any que practico meditacio amb Véronique cad asetmana . Em sento tan be que no deixo passa una sessió, i espero amb il.lusio les trobades que per mi tenen un efecte terapeútic important. Cada vegada sorto amb una sensació de serenor i de benestar, i fins i tot d’alegria que semana a semana es torna a repetir. A més i més s’ha configurat un grup de gent entrañable. Es una experiència que recomano a tothom

Pepa : Practicar qi gong m’ajuda a estar més present, puc meditar en moviment i tmbé aprenc a escoltar i esimar el meu cos. Tota una troballa.

Montse : Estic molt agraïda d`haver coincidit amb la Véronique que em va introduir a la pràctica del qi gong en un moment que em sentia molt perduda enmig d’un dol i que em va donar eines per centrar-me emocionalment . A partir de llavors, e qi gong m’ha anat acompanyant en el pas de les estacions i en els diferents moments i canvis de la vida esdevenint un momento de calma , de retrobament i benestar.

Agnès: El qi gong m’ha donat la seguretat i paciencia per valorar el tempo necessari, perquè les etaes, les accions passin.El qi gong m’ha proporcionat flexibilitat tant física com m’ha oberta diferentes realitats. El qi gong m’ha donat permís del no fer perque aixì ho senties. El no fer sense justificar-se,sense culpabilitzar-se.

Pere: la pràctica és converteix en una intensificació de la consciència personal a partir d'un viatge interior per les estacions, els sentits i els órgans interns, S'entra en contacte amb lrd parts fosques o no resoltes del passat i del present . S'aconsegueix que el seu pes tòxic disminueixi o desaparegui . 

 

 

Comentarios

El Qigong m'ha ensenyat a prendre consciència del meu cos.A entrar en contacte amb les parts i òrgans del meu cos.
A reconèixer les meves emocions, i a trobar eines per a sentir-me millor,i gestionar com em sento, utilitzant els sentits ,la respiració , la meditació i els exercicis de la pràctica.
M'ha fet créixer emocionalment i personalment i he conegut i compartit amb persones meravelloses, a les que els hi tinc estima.
Ho recomano 100x100!!
Gracies Veronique i gràcies als mestres de la pràctica per fer-ho possible.????

gràcies Dolors, una abraçada