las 8 direcciones del ser

 

 

Us volem informar d' una col·laboració molt especial a l'Escola amb la Brigitta Bach el dissabte 14 de Maig  de 11h a 19h (pausa de 14h a 16h).  Vindrà a ensenyar-nos " les 8 direccions del ser ".

La practica és una manera de posicionar-se al centre de l'espai i temps, experimentar-se al centre del propi univers. Nosaltres; un eix entre cel i terra. 

Al voltant de nosaltres els 8 trigrames ens expliquen els canvis bàsics de les forces Yin i Yang. Amb moviments senzills  aprenem en aquest taller de moure´ns dins aquest cercle de canvis, incorporar el Qi de les 8 direccions majors i conèixer les seves qualitats per a gaudir un flux energètic ben harmoniós.

 

El contingut:

Exercicis:- Harmonitzar els tres tresors (portar el foc cap a sota de l´aigua)- Les 8 qualitats del BaGua- Despertar el Qi de les 8 direccions

Teoria:- Conceptes basics de la cosmologia Xinesa- El cercle del BaGua

 Hem obert les portes per aquest dia a ex-alumnes i persones externes a l'escola perquè ens sembla molt interessant aprendre-la per lo senzilla i efectiva.  El preu es de 75 euros.  Si vols participar, envia'ns un email i t'escriurem també amb el menú a escollir, si es que et vols quedar a dinar.

 

 Xènia i Véronique 

Escola de Qi Gong Ona de Jade