Escuela de Qi Gong Ona de Jade: taller de Alquimia Masculina

La Escuela de Qi Gong Ona de Jade abre sus puertas a hombres externos a la formación para seguir un taller de Alquimia Masculina. Aquí todas las informaciones....Inscripciones : info@qigongmeditacion.com

Espai Obert Empordà de Figueres c/ Sant Pau 3dia: dissabte 11 de juny de 10 a 14h

Precio : 45 euros

Taller: “L'alquímia, Una experiència entre la Salut i l’amor.”

Taller introducció: - Instint sexual primari.- Auto-massatge. - sol pelvià masculí- Yi intenció, conduir el flux d'energia. - Cercla de Llum Masculí

JORDI CANALETA VILAPLANA: Nascut a Santa Coloma de Farners el 1962.Al 1988 inici de la formació en Tai Txi Txuan i Txi Kung amb Carmen López, segons els ensenyaments del Mestre Tew Bunnang. Entre l'any 1996-99 resideix a La Habana (Cuba) on continua amb les ensenyances de tai txi i txi kung amb Ernesto Prieto, Jesús Rodriguez i Dari Echemendia. Anys 2000 al 2002 curs de Formació de Professors de Tai Txi Txuan; Tai Chi Chuan Eskola, Donosti. Prof. Juan Gorostidi. Actualment segueix les ensenyances de Tai txi txuan amb Patrick Kelli i de Yi Chuan amb Fernando Lasa.A l'any 1991 comença la formació en Shiatsu i Medecina Tradicional Xinesa, i segueix la formació com a terapeuta amb Craneo-sacral, Kinesiologia, teràpia regressiva etc. Actualment exerceix com a terapeuta Vibracional i Kinesiòleg des de l’any 2002. I Fundador i Co-Director del Centre pel Desenvolupament de l’Ésser Humà YUAN SHEN, Girona.Inicia l’aprenentatge de l’alquímia masculina amb Ernesto Prieto (Cuba) i Juan Li (Espanya) a traves del Txi kung Taoista. I L’alquímia amb parella amb Astiko Lopez a traves del Tantra.