Conexión. Shanga de Ona de Jade, amb Tew Bunnag

Estimats amics, estimades amigues d'Ona de Jade,

Estem en un moment molt especial, l'ull de la tempesta ... És més que mai el moment de posar en practica els vostres coneixements de Qi Gong i meditació, per vosaltres, i per les persones amb qui conviviu a casa.La pràctica no és un acte egoista, és un acte d'amor que va de nosaltres als altres, a tots els altres.

Quan practiques per augmentar la teva immunitat, la teva energia defensiva "Wei Qi" també arribarà, ben segur, a les persones que necessiten tenir força.Us recomanem practicar cada dia, a la vostra terrassa, al vostre pati ..., al bosc si podeu sortir, o obrint de bat a bat la finestra, per fer-ho amb el Qi de l'aire lliure. Per portar aquest Qi als vostres Pulmons.Doncs, us animem a tornar a les pràctiques de l'element Metall:* Moviments de l'arquer del Ba Duan Jing* Makko Ho dels Pulmons* Els sons curatius (recordeu la relació pulmons i ronyons) També per alliberar la por, si en teniu i emplenar-vos de calma i confiança.* Del Professor Leung Kok Yen: l'obertura, l'1, el 3 (a excepció de si tens pneumònia) i el 4.* La salutació al Sol, és clar.* Si esteu una mica perduts a nivell emocional el Zhi Neng.* L'auto-massatge reforça també molt el sistema immunitari. Especialment punts de melsa i pulmons.* El Nu Zi Gong treballant Zhang Zhong (17 VC) en relació amb la glàndula timus.I si voleu feu pràctiques també de l'element mare...La Terra (la melsa te molt a veure amb el sistema immunitari); cuideu de menjar aliments nutritius i feu creativa la vostra pràctica. És vital escoltar què us demana el cos i l'esperit.

*Meditar i meditar. Poseu el color blanc, el blanc de la puresa, en els vostres pulmons; instal·lats, instal·lades, en la cova de Ming Men, on hi ha el foc, l'aigua, el Buddha Blau, i la Kuan Yin.Escoltar, cantar, el Mantra del Buddha Blau de la Medicina. Aquí el link:

https://youtu.be/01OYwmD4Wxk

Abraçar les emocions que es presenten, totes són correctes (són el que són). Totes. Abraceu-les!I descobrir el Wu Wei: la vacuïtat, el sant badar, el deixar d'empènyer el riu, la pura presencia i descansar en ella.

Ens demanen de quedar-nos a casa. Molt bé! Us sona? Us sona Dan Tian o Ming Men?Recordem el preciós "Has llegado, estas en casa" d'en Thich Nhat Hanh

Nosaltres, quedem a la vostra disposició, com tutores, com amigues, per respondre a les vostres preguntes, escoltar el que necessiteu expressar. Podeu trucar, hi estarem.

Som una Sangha, fem pinya, sortirem més humans de tot això. No hi ha cap dubte! I segur que la Natura deu estar sorpresa i festejant la primavera, es regenerarà en aquest impàs.

Una abraçada de tot cor, amb Mil LotusMETTA, KARUNA, MUDITA, UBBEKHAVéronique i Xènia

 

Conexión . Sangha Ona de Jade amb Tew Bunnag
Estimats i estimades,
des d'Ona de Jade us compartim el email d'en Tew Bunnag per si voleu juntar-vos a meditar cada dia amb nosaltres. Entre tots, l'energia de Metta farà florir la solidaritat i les Mil flors de Lotus.
Xènia I Véronique
Tew
Ha comenzado un período extraño para el que esencialmente no estamos preparados. Habrá una dimensión adicional de sufrimiento en el mundo. Eso es seguro. Y no es sólo el virus sino todo lo que viene con esta situación; la ansiedad y el miedo que está causando, tanto por la enfermedad como por nuestro medio de vida. En este respecto, como de costumbre, aquell@s que ya están luchando serán l@s más afectados. Como todos los demás, no tengo ni idea de a dónde conducirá todo. Pero estoy convencido de que este no es un fenómeno que pronto olvidaremos, como los desastres naturales que hemos visto, o los colapsos económicos en los últimos años. Esto es algo completamente distinto y más grande y marca un cambio en nuestro mundo en muchos niveles. Junto con el sufrimiento, esto también es una llamada de atención-un despertador- y una oportunidad para un cambio real en la forma en que vivimos en el planeta.
Pase lo que pase aquí en España con el estado de alarma, ahora nos han regalo este Tiempo y el desafío es saber utilizarlo con sabiduría.
Hoy, el lunes 16 de marzo, en respuesta a varios mensajes, invito a amig@s y a aquell@s con l@s que he trabajado para que participen en una práctica colectiva que haremos cada día.
A las 17.00 cada día 20 minutos de Silencio y después 10 minutos de Metta/Karuna/Mudita/Ubekkha mandando la energía sanadora a la gente de nuestra vida, al Sangha y a las 4 direcciones.
Luego- opcional y dependente del espacio que tienes - la Forma, los Chi Gung.
Por favor invitar a otros a participar.