Retir de tardor , del 30/10 al 1 /11

RETIR  DE TARDOR , Tai Ji, Qi Gong, i meditació guiada del 30/10 al 1/11  Que et sembla regalar-te  una pausa, un respir, per connectar amb l'estació Tardor ? Et proposem un cap de setmana per descansar i  omplir -te d’energia  amb la pràctica de l’Element   Metall (relacionat amb la tardor segons la MTC). Tai Ji, Qi Gong, Meditació guiada per estimular l'energia dels teus pulmons ,  i augmentar la teva immunitat en un lloc sanador  , el Jardí Terapèutic ,Creixell , Borrassa.

La cuina de tot aquest cap de setmana serà feta amb aliments ecològics i relacionats amb l'energia de l'estació per estimular les teves defenses 

Amb Véronique i Eric Piguet

 Kali serà la vostra coordinadora , per gaudir d'aquest espai, i d'aquest moment.

Participació 220 euros ( taller i pensió completa) Més info: 639 13 88 88 www.qigongmeditacion.com www.eljardinterapeutico.com